Pensions

No cal una reforma de les pensions

Diverses organitzacions sindicals i socials, entre les quals està la Confederació Intersindical, rebutgen l’informe dels “experts” que promou la privatització i la retallada de les pensions.
Publiquen un manifest unitari que denuncia les mentides que difonen partits, premsa i centres “intel·lectuals”, al servei del gran capital, sobre la inviabilitat de les nostres pensions.

22 / 07 / 2013 | Intersindical

 

Confederación Intersindical, Central Sindical Unitaria de Pensionistas y Jubilados, Frente Sindical Obrero de Canarias, Opción Sindical de Base, AST Alternativa Sindical de Trabajadores, Central Sindical Unitaria de Extremadura, Colectivo Unitario de Trabajadores - Intersindical de Aragó, JUBIQUÉ, Asociación Independiente de Prejubilados y Jubilados, CSM (Coordinadora Sindical de Madrid), CSC (Coordinadora Sindical de Clase), Intersindical-CSC, Justicia Existe, CTA (Coordinadora de Trabajadores de Andalucía), SAC Sindicat de l’Administració de Catalunya, Comisiones de Base (COBAS), IAC Intersindical Alternativa de Catalunya, Intersindical Canaria, CSI Corriente Sindical de Izquierda, COS Coordinadora Obrera Sindical, ESK Ezker Sindikalaren Konbergentzia, i el SAT Sindicato Andaluz de Trabajadores ha publicat el manifest unitari que pots descarregar-te a continuació.
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.