Retallades

Presentat el primer recurs contra el decret llei

El 25 de gener es va presentar en la Ciutat de la Justícia de València el primer recurs contenciós contra l’aprovació del Decret Llei 1/2012.

14 / 02 / 2012 | Intersindical

El recurs l’han presentat els cinc sindicats presents en la Mesa General de la Funció Pública (INTERSINDICAL VALENCIANA, CCOO, CSI-F, FSES i UGT). Com que el decret llei té força de llei, no s’ataca directament, ja que no hi ha via jurídica per a fer-ho, sinó que s’impugna la decisió del Consell d’aprovar-lo, ja que no ha complit els tràmits preceptius previs, com és la negociació col·lectiva.

Com que el decret llei té força de llei, s'impugna la decisió del Consell d'aprovar-lo

Segons la tesi de les cinc organitzacions, i es pot comprovar en el desenvolupament de la reunió de la Mesa General del 4 de gener, no hi hagué negociació, sinó una simple presentació de les mesures per part del conseller, sense donar opció a la negociació. Per una altra banda, a mesura que es vagen dictant resolucions d’aplicació del decret llei a les persones particulars anirem donant-vos informació sobre com les podem recórrer.



Comentaris
Francesca Juan Estellés
18 / 02 / 2012 - 14:11

ESTIC D’ACORD QUE CAL FER FORÇA PER TAL D’ACONSEGUIR QUE ES RETIRE EL DECRET LLEI.CREC QUE S’HA DE RECÓRRER EL DECRET PER TOTS ELS MOTIUS SUBRATLLATS I PERQUÈ NO FACEN FORA ELS INTERINS I INTERINES QUE NO SÓN COM VOSALTRES DIEU ” D’USAR I LLENÇAR “



Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.