Mobilitzacions

Som el poble, no l’enemic

Aturada la violència, ara cal que se’n vagen Sánchez de León i Moreno, responsables de la repressió.

23 / 02 / 2012 | Intersindical

Intersindical valora positivament el cessament de la violència als carrers de la Ciutat de València, però recorda que els responsables polítics de la brutalitat que s’ha viscut aquests dies, la delegada del govern, Paula Sánchez de León, i el cap superior de la Policía Nacional, José Moreno, encara segueixen en els seus càrrecs i continuen encausades les persones que van ser detingudes.

Intersindical, junt amb la resta de sindicats, assossiacions d’estudiants, partits polítics i entitats cíviques que conformen la plataforma, exigeix l’arxivament immediant dels processos judicials oberts.
Intersindical també vol recordar que cal continuar reivindicant el dret a una educació i uns serveis públics gratuïts i de qualitat per a la ciutadania, i el dret dels treballadors i treballadores de l’ensenyament, l’administració i la sanitat al manteniment de les seues condicions de treball i de les seues retribucions. Aquesta crisi no l’han provocada ni el funcionariat ni l’estudiantat que reclamen el seus drets.
El sindicat crida la seua afiliació i el conjunt dels treballadors i treballadores a continuar manifestant-se per exigir la retirada del decret llei de retallades i la dimissió del conseller Vela,
Per això, us convoca a totes i tots a les manifestacions del dissabte 25 de febrer a Alacant, Castelló i València per continuar expressant el rebuig a les retallades i exigint la depuració de responsabilitats en el Consell.



Comentaris
David Gisbert
24 / 02 / 2012 - 9:38

El govern valencià s’està equivocant de ple amb les mesures preses en els darrers dies.
Per una banda no es pot retallar en serveis públics bàsics com són sanitat i educació, ja que això provocarà una pèrdua de la qualitat de vida i dels drets d’igualtat de la població en general i crearà una societat malalta i analfabeta i ignorant.
Per altra banda no es pot actuar amb la gent com ha fet la policia a València. Són estudiants que lluiten pels seus drets i no criminals ni polítics corruptes.



Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.