A casa nostra

STAS – Intersindical Valenciana celebra el seu IV Congrés

27 / 10 / 2021 | Intersindical

Els dies 29, 30 i 31 d’octubre tindrà lloc el VI Congrés del Sindicat de Treballadores i Treballadors de les Administracions i els Serveis Públics (STAS ) a la ciutat de Gandia. En el Congrés, màxim òrgan del sindicat, s’establiran les línies organitzatives i de treball sindical per als propers quatre anys

Desprès d’haver d’ajornar la seua celebració per causa de la pandèmia, ens envaeix l’alegria i el goig de poder reprendre aquesta iniciativa. El Congrés és una ocasió per a que totes i tots els que formem part del Sindicat ens involucrem en la creació del nou projecte que durant els pròxims 4 anys ens portarà a nous objectius i reptes a fi de configurar la pràctica sindical.

STAS s’ha configurat com a alternativa al sindicalisme tradicional i ha de treballar davant els nous reptes del sindicalisme al bell mig del segle XXI. Un treball amb el compromís i l’esforç de les persones que formem aquesta família ens endinsem en un nou període ple d’optimisme i també d’incertesa que construirem dia a dia entre totes i tos.
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.