A casa nostra

STM – Intersindical Valenciana celebra el III Congrés

El Sindicat de Treballadores i Treballadors del Metall – Intersindical Valenciana (STM) realitzarà el seu III Congrés. Aquest tindrà lloc dissabte 25 de maig, a la seu de la Intersindical Valenciana de València.

24 / 05 / 2013 | Intersindical

STM es va constituir el 17 de maig de 2008, per la fusió del Grup de Treballadors de l’Horta Nord i de les Plataformes Unitàries de Treballadors que existien des dels anys 80 i 1997 respectivament. La fusió pretenia construir una alternativa sindical valenciana que servira per la defensa dels interessos de les persones que treballen al sector del metall.

STM que té implantació en empreses com Ford, Válvulas Arco, Cristalmed, Metalorfe, Tabervall, Kamax… és un dels sindicats que formen part de la Intersindical Valenciana.

En el III Congrés es debatiran diversos documents com són: estatuts, ponència d’organització, ponència d’acció sindical i carta financera. A més es triarà els diferents òrgans sindicals del sindicat.

Entre els objectius del Congrés estan: l’enfortiment del sindicat, la seua extensió i implantació a altres empreses del sector del metall; la construcció d’una alternativa sindical forta davant del sindicalisme “oficialista”; l’aposta pel projecte de classe, nacional i combatiu que representa la Intersindical Valenciana;  l’oposició a les polítiques que deterioren l’estat del benestar i a la reforma laboral i el treball per una ocupació digna, estable i saludable.



Comentaris
ximo jordan
24 / 05 / 2013 - 9:27

Compañeros, con larga experiencia en la lucha sindical, lucha de resistencia frente a las agresiones de los más poderosos que los hay en vuestro sector. Con total lealtad con los trabajadores del sector metal, anteponiendo los intereses de los trabajadores, fortaleciendo la unidad de la clase por encima de intereses partidistas. Compañeros con ese bagaje, vuestro congreso sabrá encontrar las respuestas, para con la unidad de los trabajadores hacer frente contra las política de los recortes sociales y laborales que ya han sobrepasado todas las líneas rojas. Saludos y adelante. Ximo Jordan



Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.