A casa nostra

STM – Intersindical Valenciana celebra el seu 4t Congrés

19 / 04 / 2018 | Intersindical

El Sindicat de Treballadores i Treballadors del Metall – Intersindical Valenciana (STM) celebrarà el seu 4t Congrés el proper dissabte 21 d’abril amb el lema: “unitat, solidaritat, consciència de classe”.  En el Congrés participaran 40 delegades i delegats que representen diverses seccions sindicals d’empreses del sector de l’automoció i del metall, com la Ford, on el Sindicat és el segon en representació, que debatran les ponències d’organització, acció sindical i carta financera. A més, està prevista l’elecció dels seus òrgans de direcció: Secretariat, Consell Nacional, Comissió de Garanties, i Comissió de Control Financer i diverses resolucions sobre la situació laboral i econòmica.

STM – Intersindical Valenciana aposta per continuar la seua extensió en el sector com una alternativa sindical de classe, valenciana, combativa, assembleària, que treballa per millorar les condicions laborals i per acabar amb la precarietat i la temporalitat laboral que caracteritza el sector.
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.