Mesa general de la Funció Pública

Un pas endavant per millorar els serveis públics i les condicions de treball

El Consell Confederal de la Intersindical Valenciana ratifica la signatura de l’Acord de Legislatura.

13 / 06 / 2016 | Intersindical

Dissabte passat va tindre una reunió extraordinària del Consell Confederal de la Intersindical Valenciana en la que es va aprovar
la ratifiació de l’Acord de Legislatura per al personal de la Generalitat Valenciana. En la reunió es va fer un debat sobre la situació dels serveis públics, del personal que hi treballa, del contingut de l’acord i del context social i laboral. Un debat ric, amb nombroses intervencions i torns de paraules, que es va tancar amb una votació favorable de 82,5%, un 15% en contra i 2,5% d’abstencions.

Hi va haver un debat ric, amb nombroses intervencions i torns de paraules

Cal recordar que dijous 9 es va procedir a tancar en la Mesa General de Negociació del personal estatutari, laboral i funcionari de la Generalitat l’Acord de Legislatura i que per la vesprada del mateix dia es va signar al Palau de la Generalitat per part de Intersindical Valenciana, CCOO, UGT i FSES.

Un acord que, per la Intersindical Valenciana, és un pas endavant per canviar i millorar els serveis públics i per millorar les condicions de treball del personal que hi treballa.

Adjuntem el document de l’acord signat.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.