Mobilitzacions

Vaga al sector del taulell

Intersindical Valenciana anima a secundar la vaga

09 / 12 / 2012 | Intersindical

Els dies 11, 12, i 13 de desembre tindrà lloc una vaga al sector del taulell per fer front a la situació laboral que hi pateixen les treballadores i treballadors. Aquest mes de desembre estan convocats tres dies de vaga i sis dies més al gener de 2013.

Un any més la patronal taulellera Ascer, torna a intentar agredir els treballadors i les treballadores d’aquest sector. Hui, més que mai, hem de ser conscients que aquestes negociacions no estan al marge de l’última reforma laboral i poden tenir unes repercussions per al sector molt perilloses ja que les estratègies que aquesta emprant la patronal estan encaminades a que els treballadors perguen els pocs drets que ens queden.

Les reformes anteriors van ser negatives per als interessos de la classe treballadora, la darrera imposada pel PP és la culminació d’un sistema polític que en res té en compte els interès dels treballadors, reforma que ja l’estem patint. L’arbitrarietat i el despotisme empresarial recolzats per aquesta reforma laboral ens traslladen al sicle XIX carregant tot el patrimoni de drets i dignitat laboral que ens va ser llegat per homes i dones que van patir persecucions, presó i mort a mans del capital. Res important se li ha arrencat històricament al capital amb diàleg i pau social. Ja és hora que els treballadors i treballadores perdem la por ja que aquest ens paralitza facilitant que els empresaris actuen sense escrúpols i no som capaços d’entendre que els empresaris sense els treballadors no són res.

D’altra banda, què s’està negociant en aquest conveni? Què millores socials i econòmiques figuren en les taules reivindicatives dels negociadors per part dels treballadors?. Res, simplement s’està intentant que no es retallen més drets, a això hem de dir prou, la patronal un cop més ens aquesta imposant unes negociacions que són una burla i una agressió a la dignitat dels treballadors.
No permetem d’una vegada per sempre, anar a la negociació del conveni a la defensiva.

No a la congelació salarial ni perduda del poder adquisitiu.
No a la flexibilització de la jornada laboral.
No a la rebaixa dels salaris.
Els endarreriments és un dret que ens atorga la justícia
Compliment del calendari laboral de 2012.
Més seguretat i higiene en els llocs de treball.

 




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.