Retallades

Vela no s’ha compromés a convocar una reunió amb els sindicats

Intersindical Valenciana desmenteix que exisitesca un compromís del Conseller Vela per convocar una Mesa General de Negociació o una reunió amb la representació sindical.

19 / 01 / 2012 | Intersindical

Tot el contrari, aquest matí el Secretari Autonòmic d’Administració Autonòmica, Pedro García Ribot, s’ha compromés a traslladar el conseller Vela la petició de reunió. Una petició que ha estat rebutjada pel propi conseller en afirmar que no es farà mentre se li insulte i existesca un clima de crispació. Per tant, el conseller Vela rebutja qualsevol contacte amb els sindicats i no ha convocat cap Mesa de Negociació.

Per Intersindical Valenciana, aquest fet és molt greu i posa en evidència el tarannà poc democràtic del conseller Vela que en cap moment ha volgut seure a negociar les retallades. Només s’ha limitat a imposar un decret que ataca greument al personal del sector públic i als propis serveis públics. El Sindicat insisteix en que cal retirar el decret - llei i que el conseller Vela ha de ser cessat o ha de presentar la seua dimissió immediata per haver estat un dels principals responsables de la situació econòmica del país i de les retallades.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.