Notícies de la Intersindical Valenciana


Drets laborals
Intersindical demanda a Deliveroo per l’acomiadament d’un treballador

divendres 14 desembre 2018 09:48 h

Manuel Cabo, l’afectat, diu que l’empresa va prescindir dels seus serveis per incomplir una clàusula del contracte que assegura que ell no va signar.


Pensions
15 de desembre, jornada de mobilització en defensa de les pensions públiques

dimarts 11 desembre 2018 16:52 h

Intersindical Valenciana dóna suport la jornada de mobilització convocada per al dia 15 de desembre per la Coordinadora Estatal en defensa del sistema públic de pensions.


Llibertats públiques
En la mort de Fernando Lumbreras

divendres 07 desembre 2018 13:35 h

Intersindical Valenciana vol manifestar el seu condol a familiars, amistats, LAMBDA València i a tot el col·lectiu LGTBI per la sobtada pèrdua de Fernando Lumbreras, víctima d’una mort violenta que demanem que s’investigue a fons de manera immediata i prioritària.


Llengua
4 de desembre. Dia dels drets lingüístics: per una veritable igualtat lingüística

dilluns 03 desembre 2018 17:21 h

En el dia dels Drets Lingüístics des de la Intersindical Valenciana res reclamen mesures per assolir la igualtat lingüística per a tots els valencians i valencianes. El Sindicat, que valora positivament algunes de les mesures aporvades per la Generalitat Valenciana com el decret d’usos administratius i institucionals de les llengües oficials, la creació d’una Oficina de Drets Lingüístics de la Generalitat i del Consell Social de les Llengües, considera que cal anar més enllà en la política lingüística.


Drets laborals
Després de 10 anys s’aconsegueix un nou conveni per al personal de la Institució Firal d’Alacant

divendres 30 novembre 2018 11:56 h

Signatura d’un nou conveni per al personal de la Institució Firal Alacant


Moviments socials
L’espai ‘Caminant’ convoca noves mobilitzacions pel 23 de febrer i el 6 abril

divendres 30 novembre 2018 10:12 h

L’espai ‘Caminant cap al 24 i 27 d’octubre’, que va impulsar mobilitzacions el passat mes d’octubre a nivell estatal, entre elles una manifestació a Madrid secundada per més de 35.000 persones, ha decidit donar continuïtat a la iniciativa sota el nom ‘Caminant ‘i ja té noves dates al seu calendari d’accions: 23 de febrer i 6 d’abril.


Mesa general de la Funció Pública
Intersindical Valenciana no dóna suport a l’esborrany de la nova Llei de la Funció Pública

dijous 29 novembre 2018 21:37 h | 2

El sindicat planteja serioses objeccions a la discrecionalitat de l’Administració en la selecció i provisió de determinats llocs de treball, a l’elecció de l’oposició com a sistema preferent de selecció i al tractament de la capacitació lingüística dels empleats i empleades públics de la Generalitat.


Sindicalisme
Intersindical denuncia el tracte de favor a UGT

dimecres 28 novembre 2018 10:10 h

Intersindical Valenciana considera inacceptable la Resolució, de 20 de novembre de 2018, de la Presidència de la Generalitat, per la qual es regula i concedeix una subvenció directa a la Unió General de Treballadors del País Valencià UGT-PV, per a la promoció sociocultural de la Comunitat Valenciana.


Mobilitzacions
Intersindical Valenciana dóna suport la vaga del personal de la Generalitat de Catalunya

dimecres 28 novembre 2018 09:41 h

Intersindical Valenciana ha expressat el seu suport a la vaga del personal funcionari i laboral de la Generalitat de Catalunya convocada per la Intersindical Alternativa de Catalunya, USTEC-STES (IAC), IAC – CATAC, CATAC- CTS, Intersindical-CSC, CGT, ASPEPC -SPS, SEPC, Sindicat d’Estudiants, COS i CNT.