Notícies de la Intersindical Valenciana


Drets laborals
El judici a Carlos Naranjo s’ha ajornat

dijous 18 juliol 2019 22:19 h

El judici a Carlos Naranjo, treballador de Ford acomiadat, s’ha ajornat per la no-compareixença d’un testimoni important per a la seua defensa. Intersindical Valenciana considera que el veritable motiu de l’acomiadament ha estat la seua militància sindical i la seua denúncia de la situació laboral en l’empresa.


Polítiques públiques
Intersindical Valenciana es reuneix amb el President de la Generalitat

dijous 18 juliol 2019 12:48 h

Una representació de la Intersindical Valenciana ha mantingut una reunió Ximo Puig, president de la Generalitat Valenciana, per intercanviar opinions i valoracions sobre la política valenciana i, especialment sobre la situació laboral.


Partits polítics
La Confederació Intersindical es reuneix amb Unides Podem

dijous 18 juliol 2019 10:59 h

Una representació de la Confederació Intersindical s’ha reunit amb el grup parlamentari d’Unides Podem – Esquerra Unida en el Congrés. La trobada, en el qual han participat per part del partit Rafa Mayoral, Yolanda Díaz i Enric de Santiago, ha servit per a analitzar la situació política actual, traslladar les propostes del sindicat en matèria laboral i social i per a establir un canal de comunicació fluid entre les dues organitzacions.


Mesa general de la Funció Pública
Intersindical Valenciana guanya les eleccions sindicals del personal funcionari i estatutari de la Generalitat Valenciana

dimarts 16 juliol 2019 18:26 h | 1

Una vegada celebrades les eleccions sindicals del personal estatutari i funcionari de la Generalitat Valenciana –Justícia, Educació, Sanitat i Administració del Consell– la Intersindical Valenciana ha estat el sindicat que ha aconseguit més delegades i delegats i n’ha obtés un total de 183.


Llengua
Intersindical Valenciana per una regulació real de la competència lingüística per a l’accés a la funció pública valenciana

dilluns 15 juliol 2019 10:37 h | 1

El Sindicat trasllada a la Generalitat i els partits una proposta de modificació de la Llei de la Funció Pública Valenciana


Drets laborals
Per la nul·litat de l’acomiadament de Carlos Naranjo de Ford

dissabte 06 juliol 2019 10:55 h | 3

Nombroses organitzacions sindicals d’arreu del món estan mostrant la seua solidaritat i suport amb Carlos Naranjo


Drets LGTB+
Intersindical Valenciana s’oposa a la decisió presa per Vox en matèria de drets LGTBI+

dimarts 02 juliol 2019 13:25 h

Des de la Intersindical Valenciana volem posar de manifest el nostre profund desacord respecte a la decisió presa per Vox d’impedir la declaració institucional pels drets de les persones LGTBI+ al parlament valencià.


Drets laborals
La Justícia estableix que hi ha relació laboral entre els riders i Deliveroo

dijous 27 juny 2019 17:46 h

Primera sentència col·lectiva que dona la raó als riders


Drets LGTB+
Intersindical, en l’Orgull 2019

dijous 27 juny 2019 09:54 h

Intersindical Valenciana participarà en la manifestació del dia de l’Orgull que tindrà lloc a València el proper dissabte 29 de juny, a les 19 hores, a la Porta de la Mar sota el lema “Férem història, farem futur, pels drets LGTB+”.


Llengua
Per una igualtat lingüística plena

dimarts 25 juny 2019 09:47 h

Intersindical demana al Consell “un impuls decidit” per a avançar “cap a la igualtat lingüística plena”.