Generalitat

Intersindical es reuneix amb el conseller Climent

Intersindical Valenciana s’ha reunit amb Conseller d’Economia Sostenible de la Generalitat, Rafa Climent, i amb el Secretari Autonòmic d’Ocupació, Enric Nomdedéu, per tractar sobre la proposta AVALEM EXPERIÈNCIA per a majors de 30 anys.

Un moment de la reunió de hui amb el Conseller d'Economia Sostenible.
Un moment de la reunió de hui amb el Conseller d'Economia Sostenible.
22 / 03 / 2017 | Intersindical

Aquest programa pretén impulsar l’ocupació en persones d’entre 30 i 65 anys, especialment a les que porten més de 12 mesos a l’atur.

Per al Sindicat, aquest pla és important i oportú per donar resposta a un dels col·lectius més castigats per la crisi, les reformes laborals i un model productiu obsolet que hem heretat després de 20 anys de governs de la dreta al País Valencià.
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.