Retallades

Intersindical recomana presentar una reclamació individual de la paga extra

Intersindical Valenciana recomana que presenteu una reclamació administrativa de cobrament el més aviat posible, per tal de començar la via individual per aconseguir l’extensió dels efectes de les sentències a totes les persones que treballen a la Generalitat.

Una concentració a la porta de la Ciutat de la Justícia de València contra les retallades
Una concentració a la porta de la Ciutat de la Justícia de València contra les retallades
08 / 04 / 2014 | Intersindical

Intersindical Valenciana ha coordinat diversos recursos contenciosos administratius en reclamació del cobrament de la paga extra de desembre de 2012. Com a resultat, diversos jutjats han començat a dictar sentències favorables al cobrament del període comprés entre l’1 de juny i el 14 de juliol de 2012 (44 dies meritats, la qual cosa equival a un 24% del conjunt de la paga estraordinària, aproximadament), en el cas de Sanitat, Ensenyament i l’Administració de la Generalitat, mentre que en el cas de l’Administració de Justícia s’ha reconegut el cobrament íntegre.

Com que els recursos coordinats per Intersindical Valenciana només afectaven directament a les persones recurrents, el Sindicat ha demanat a la Generalitat Valenciana que complisca les diferents sentències i que estenga els seus efectes a tot el seu personal sense cap mes tràmit.
Preveient que la Generalitat no faça cas de la petició d’Intersindical Valenciana o que es retrasara molt, el Sindicat recomana
que presenteu el model de reclamació que trobareu a sota el més aviat posible, per tal de començar la via individual per aconseguir l’extensió dels efectes de les sentències a totes les persones que treballen a la Generalitat.
Posem a la vostra disposició els nostres serveis jurídics per tal de dur endavant la tramitació de la reclamació. Si voleu que tramitem el vostre cas recordeu que heu de fer el següent:
• Presentar en un registre d’entrada de la Generalitat la reclamació que adjuntem a aquesta carta. Si la presenteu, recordeu que heu de seguir tota la tramitació fins el final, siga amb el nostre Sindicat o siga amb un altre servei jurídic.
• Fer-nos arribar una còpia de la reclamació, així com la teu adreça postal, l’e-mail o correu electrònic, i el telèfon de contacte, d’una de les següent maneres:
• En persona a les seus d’Intersindical Valenciana.
• Escanetjada, per correu electrònic a l’adreça: .(JavaScript ha d'estar habilitat per veure aquesta adreça de correu electrònic)
• Per correu postal certificat
Les persones que confien la tramitació de les reclamacions als nostres serveis jurídics rebran instruccions sobre el que s’ha de fer a continuació. Per a l’afiliació a Intersindical Valenciana aquest procediment és gratuït.

MODELS DE RECLAMACIÓ:

Per al personal funcionari de l’Administració de la Generalitat:

Reclamació Administració de la Generalitat

Per al personal funcionari de l’Administració de Justícia:

Reclamació personal Administració de Justícia

Per al personal funcionari de carrera docent:

Reclamació personal docent

Per al personal funcionari i estatutari de Sanitat:

Reclamació personal Sanitari



Comentaris
ANTONI PI I SANCHIS
10 / 04 / 2014 - 11:56

EM SEMBLA MOLT BE AIXO DE LES RECLAMACIONS INDIVIDUALS PER A L’ ABONAMENT DE LA PAGA EXTRA I HAURIEN DE FER-SE ,MES PRESIONS A NIVELL DE CENTRES DE TREBALL A TOTA L’ADMINISTRACIO PUBLICA.


Antonio Gonzalez Palop
10 / 04 / 2014 - 20:49

Subalterno Residente IES Jordi de sant Jordi me gustari tramitarais m solicitud de apollo,saludos de un afiliado.salud.


Dolors Beneyto
11 / 04 / 2014 - 11:34

Si soc funcionaria de les Corts Valencianes, el model de la instancia es el mateix que el de la Generalitat.Gràcies


Francesc
14 / 04 / 2014 - 14:30

El personal laboral fix, te el mateix model de reclamació que els funcionaris de l’Administració de la Generalitat?
  Gràcies


Em vaig jubilar l´any 2013. He de canviar el model
16 / 04 / 2014 - 12:03

L´any 2013 em vaig jubilar, he de canviar el model que teniu per a dir era en lloc de sóc?


eva
23 / 04 / 2014 - 22:28

Hola soy afiliada a Intersindical, trabajo de Educadora EE. me gustaría saber cual modelo de reclamación debe tramitar y los pasos a seguir. Muchas gracias


M. ANGELES SEMPERE FRANCES
08 / 05 / 2014 - 11:55

Trabajo de Educadora en una Escuela Infantil. Soy personal laboral fijo.
La instancia que debo rellenar es la Reclamación administración de la Generalitat? En caso contrario cual?. Gracias.


Amadeu Sanz
08 / 05 / 2014 - 18:43

M. Ángeles, mira ací el que diu:
“JO SÓC PERSONAL LABORAL, TAMBÉ PRESENTE LA RECLAMACIÓ?
No. Es va presentar en nom de totes les organitzacions sindicals un conflicte col·lectiu, procediment que afecta a tot el personal laboral de la Generalitat. El TSJCV va dictar sentència a favor, però la Generalitat va recórrer davant el Tribunal Suprem, per la qual cosa cal esperar a que dicte sentència.
La particularitat d’aquest procediment és que les persones laborals no han de fer res, excepte esperar la sentència definitiva, ja que aquesta s’aplicarà a tothom.
Per cert, la part meritada de la paga extra en aquest cas és de 14 dies, ja que es merita d’1 de juliol a 31 de desembre.”


Amparo,
11 / 01 / 2015 - 13:29

me jubilé el 2013,el modelo es el mismo?


STAS-Intersindical
12 / 01 / 2015 - 11:44

Hola Amparo, els models per a les persones que ja no esteu d’alta en nòmina en gener de 2015 les tens en els següents enllaços:
http://stasweb.intersindical.org/noticies/article/sobre_el_cobrament_duna_quarta_part_de_la_paga_extra (personal de l’Administració de la Generalitat)
o, per al personal docent, http://stepv.intersindical.org/noticies/article/model_de_reclamacio_dels_44_dies_de_la_paga_extra_2014_jubilacions_excedenc



Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.