Grup de lectura

La remor del vent

L’autora del llibre parla sobre aquest recull de textos

Portada del llibre, editat pel Petit Editor
Portada del llibre, editat pel Petit Editor
18 / 05 / 2018 | Dolors Jimeno

Esguits de la vida que l’ésser humà traspua a través dels ulls

Potser l’autora no és la persona més adequada ni objectiva per parlar del seu llibre, sobretot perquè una vegada acabat ja no li pertany.
La remor del vent és, formalment, un recull d’articles publicats al diari El Punt Avui al llarg de dos anys i mig, cada divendres.
Tot i que al llarg del seu camí ha esdevingut el que podria ser ben bé una col·lecció d’estampes de la invisibilitat, d’allò que assolim només de la mà de la poesia que ací es barreja amb la prosa de la quotidianitat, són esguits de la vida que l’ésser humà traspua a través dels ulls, és percebre el dolor, l’alegria que batega darrere la mirada de la solitud, és escoltar, guarir els secrets que ens lliuren les persones, la naturalesa, les ciutats, els llogarets, els animals, és la petita crònica del dia a dia dels ningú, és observar els fets que esdevenen al llarg de qualsevol jornada, i entendre que el món està fet de petites soledats humanes. 
Però La remor del vent també és moltes altres coses que em defugen i que aparellen les seues pròpies sendes.
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.