Grup de lectura

Llibres per al segon semestre de 2018

15 / 06 / 2018 | Dolors Jimeno

El grup de lectura EL MICALET PARLA DE LLIBRES, organitzat per Intersindical Cultura amb la col·laboració de la S.C. El Micalet i el Voluntariat pel Valencià d’Escola Valenciana, és un grup obert. En poden formar part totes les persones que vulguen. Només cal acudir a les sessions, preferiblement amb el llibre llegit per a poder gaudir plenament de la companyia de l’autora o de l’autor.

La pròxima sessió serà el dimecres 12 de setembre (veure imatge) i a continuació, durant la resta de 2018, tindrem les següents, sempre a les 19 h, al carrer Guillem de Castro, 73, de València, per a parlar de:

17 d’octubre, EL CONFIDENT DELS REIS, d’Assumpció Cantalozella, ed. Proa.

7 de novembre, L’ÚLTIM MUETZÍ, de Rafael Escobar, ed. 3 i 4

19 de desembre, EN EL DECRÉIXER DE LA PLUJA, de   Maria Carme Arnau Orts, ed.  Cossentània edicions.


Vos recorde que les següents llibreries amigues ofereixen un descompte en els textos del grup de lectura:

Llibreria Fan Set
Librería Gaia
L:ibreria Patagonia




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.