Grup de lectura

Vam parlar sobre Inquisitio al Micalet

Un moment de la xarrada
Un moment de la xarrada
07 / 02 / 2013 | Dolors Jimeno

El proppassat 23 de gener va tindre lloc una nova trobada d’El Miclet parla de llibres. L’autor de la novel·la objecte de la lectura, Alfred Bosch, no va poder assistir tot i que ens va escriure i ens va dir que estava molt honorat per la nostra invitació i molt feliç per haver inclòs Inquisitio en el nostre programa. Ara bé, ens va acompanyar un professor de la Universitat de València, especialista en el segle XIX, el doctor Francesc Martínez Gallego. La seua intervenció va ser molt celebrada. Hi hagué moltes persones assitents que van qualificar aquest encontre com el millor que havíem tingut fins ara, també gràcies a la gran afluència de públic. El professor Martínez ens va situar en el context històric de la novel·la i també en va fer comentaris literaris. Les dues parts organitzadores, Intersindical Cultura i la gestora cultural del Micalet Pepa Úbeda, estem molt contentes per l’èxit de l’activitat i volem repetir el nostre agraïment per la fidelitat del públic i les noves incorporacions. La pròxima novel·la és Vides desafines, de Xavier Aliaga. En parlarem el 6 de març. A la imatge que il·lustra aquest text podeu observar el canvi de local: ara ens reunim a una sala de la planta baixa d’el Micalet, perquè té major aforament. A més, ací teniu un article publicat al Levante: http://www.levante-emv.com/opinion/2013/02/09/inquisito-dalfred-bosch-homenatge-valencia-i-sobretot-gaeta-ripoll/972970.html.
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.