Drets
Notícies

Debate público para la corresponsabilidad: permisos iguales y intransferibles

El passat dimecres 5 d’octubre, la coordinadora de l’Àrea de la Dona va assistir en Madrid a la jornada de debat sobre Permisos iguales, instransferibles y remunerados, organitzada per la PPIINA (Plataforma permisos iguales e intransferibles de nacimiento y adopción) , de la qual forma part Intersindical Valenciana.

06 / 10 / 2011 | Intersindical

La PPIINA ha elaborat la seua proposta de llei per a traslladar-la als partits polítics, tot i convidant-los a aquesta Jornada de debat per tal que la facen seua i la incorporen als seus programes electorals.
María Pazos i Carmen Castro, membras de la PPIINA, feren la introducció al tema i la presentació de les i els representants dels partits polítics: Gabriel López (UPyD), Inés Sabanés (Equo), Gapar Llamazares (IU-IPC), Carmen Quintanilla (PP) i Yolanda Besteiro (PSOE). En les seues intervencions alabaren la precisió i rigor de la proposta i manifestaren la seua conveniència en aquests moments de crisi, si bé l’únic que va declarar que ho incorporaba al seu programa electoral va ser el representant d’IU-IPC, que ja tenia la intenció de presentar la proposta en les Corts abans del canvi de la data de les eleccions generals.

Maria Pazos va aclarir -una vegada havien intervingut els diferents partits- que no es tracta d’allargar el permís de paternitat, ja que no és correspon amb el de maternitat, sinò que es tracta de permisos d’igual durada, intransferibles i remunerats al 100% per a la igualtat de les dones i els homes.

Més informació sobre la proposta de la PPIINA en www.igualeseintransferibles.org
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.