Drets
Notícies

Dia Internacional de les Famiílies

El 15 de maig de 1993 l’ONU va declarar aquesta data como Dia Internacional de la Família

Pictograma: Sergio Palao
Pictograma: Sergio Palao
15 / 05 / 2013 | Intersindical

L’Assemblea General feia així un reconeixent de la importància que la comunitat internacional li atorga a la família.

Segons l’ONU , aquesta data es l’ocasió per a promoure la conscienciació i un millor coneixement dels processos socials, econòmics i demogràfics que afecten a aquest important nucli de la societat. L’Assemblea General també va observar que que les disposicions relacionades amb la família que figuren en els textos aprovats en les grans conferències i cims de les Nacions Unides celebrades en el decenni de 1990 i en els seus processos de seguiment, continuen proporcionant orientació normativa sobre la manera de reforçar els components de les polítiques i els programes centrats en la família, com part d’un enfocament ampli i integrat del desenvolupament.

El Dia Internacional de la Família de les Nacions Unides ha inspirat una sèrie d’actes de sensibilització. En nombrosos països, aqueix dia ofereix una oportunitat per a posar en relleu els diferents àmbits d’interès per a les famílies. Entre les activitats s’inclouen cursos pràctics i conferències, programes de ràdio i televisió, articles periodístics i programes culturals que posen l’accent en els temes pertinents. Però sembla que quan parlen de família només recorden el model de parella heterosexual tradicional.

En Intersindical Valenciana volem recordar que no existeix un únic model de família.  Igual que les persones són iguals en drets però diverses, també els models de les diferents relacions entre elles.

Iguals, diverses. També en les famílies!! Hui, recorda, al twitter:

#FamiliesPerIgual #LGTB
#FamiliasPorIgual #LGTB

 




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.