Drets
Notícies
Salut

Intersindical contra la reforma de la Llei de l’IVE

14 / 05 / 2013 | Intersindical

Intersindical forma part de la Coordinadora Feminista de València pel Dret a Decidir, consituida el passat dia 10

tornem a eixir als carrers amb la revindicació del dret a decidir

El dret a decidir sobre la nostra sexualitat, sobre el nostre cos, ha estat sempre una revindicació d’Intersindical Valenciana. Hui el ministre de Justicia anuncia una reforma que vol tornar-nos a la llei de l’any 85, restrictiva, una llei de supòsits i no de terminis. Gallardón segueix així la linea que els sectors més reaccionaris i l’esglèsia li marquen.

Intersindical -integrant de la coordinadora- torna a eixir als carrers amb la revindicació del dret a decidir. Hem estat el diumenge en la manifestació del #12M#15M, Totes Juntes, amb la Marea Violeta,  i estarem en les següents mogudes convocades per la Coordinadora:

CALENDARI

25 de maig: pallasacarrer a las 11,30 en C/ Buenos Aires 13

28 de maig: concentració 20 hores, seu PP

8 de juny: 20 hores, manifestació per la Fira Alternativa

29 de juny: Jornada sobre el Dret a Decidir




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.