Drets
Notícies
Salut

Intersindical, en Compromís Paiporta i Mislata.

26 / 03 / 2014 | Intersindical

Continuant amb les xarrades sobre la llei actual de Salut Sexual i Reproductiva i d’Interrupció Voluntària de l’Embaràs i el que suposaria la contrareforma que pretén el govern de l’estat, Intersindical ha estat amb Compromís de Paiporta, on després de la xarrada d’Intersindical la coalició va presentar el seu video sobre l’avortament,  i de Mislata, on el format va ser taula redona compartida amb les responsables de Dona de CCOO i UGT.

les discriminacions -no solament de gènere- sinó de classe.

La Coordinadora de l’Àrea de la Dona ha tornat a recordar les nostres revindicaciones per un avortament lliure, segur, gratuït i dins del sistema públic de sanitat, així com de l’educació afectiu sexual i l’accés als anticonceptius i ha valorat de forma molt negativa totes les reculades patides amb aquest govern també quan a drets sexuals i reproductius, com per exemple, la falta de finançament dels anticonceptius d’última generació, l’exclusió de la reproducció assistida a les dones soles i lesbianes o el projecte de reforma de la llei actual de l’IVE,  que acabarà amb els nostres drets sexuals i reproductius, accentuant més les discriminacions -no solament de gènere- sinó de classe.les discriminacions -no solament de gènere- sinó de classe.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.