Drets
Notícies
Educació

Intersindical Valenciana rebutja les opinions de la professora del CEU San Pablo

Comunicat sobre les opinions de la professora del CEU San Pablo

28 / 03 / 2013 | Intersindical

Intersindical rebutja les opinions vertides per la professora del CEU San Pablo en la seua tasca educativa i demana de la Conselleria el seu cessament. La professora considera la homosexualitat una malaltia o una desviació que segons ella “es pot reconduir”. A més segons explica al seu alumnat “de una violación sacas algo bueno, que es un hijo, un don de Dios”, qüestionant també la violència de gènere al afirmar que “las mujeres maltratadas no deben separarse porque eso es amor” .

entre d'altres, explica que “de una violación sacas algo bueno, que es un hijo, un don de Dios"

Aquestes opinions ofensives i homòfobes són també apologia directa de de la violència cap a les dones i el fet més greu és que siguen la doctrina que imparteix una docent al seu alumnat. De cap forma es pot al·legar a la llibertat de càtedra,  com addueix la Consellera d’Educació.

Intersindical per tant demana el cessament de la professora en l’entitat i l’adopció de mesures per part de la Conselleria per tal que aquestes coses no puguen donar-se en cap centre d’ensenyament, tant en la xarxa pública, com en la privada, ja que atempten contra els drets humans, entre els quals estan el dret a una vida sense violència de les dones o la llibertat de triar l’opció sexual o identitat de gènere. No podem consentir que docents amb pensaments tan retrògrads i que estan fent apologia de conductes delictives com la violació, els maltractaments o la homofòbia, impartisquen classes. És obligació del govern valencià vetlar pels interessos de l’alumnat de tota l’autonomia, i no consentir en cap cas que tornen a repetir-se situacions com la d’aquesta professora d’un centre privat, però subvencionat amb fons públics.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.