Drets
Salut

Nova víctima del terrorisme masclista!!

Ahir un pare va acabar amb la vida de la seua filla de set anys en Almonte (Huelva).

30 / 04 / 2013 | Intersindical

Cuando hayan manifestaciones de indignadxs contra el terrorismo machista empezará su final. (Ciudad de Mujeres)

19 #donesassassinades i 4 #menors

L’assassí, en tràmits de separació per voluntad de la dona, va aprofitar que la xiqueta passava el cap de setmana amb ell per a assassinar-la.

No és una pel·lícula de terror, és la realitat d’un país que consenteix que les dones seguisquen sent maltractades per delinqüents que acaben amb les seues vides, amb les de les seues mares, germanes, filles, fills. Persones sense drets a una vida digna, sense violències. Com consentim aquesta barbàrie sense fer res?

Aquest terrorisme masclista ha d’acabar. No entenem com es pot establir règim de visites a pares maltractadors. Com els governs del partit popular deixen sense assistència a les dones en risc, a les criatures a les mans d’aquests assassins. Governs que aproven lleis de custòdia compartida imposada que deixen en total indefensió a menors.

Ja són 19 #donesassassinades i 4 #menors a l’Estat espanyol per terrorisme masclista. Fins a quan?
Nosaltres no ens resignem, continuem denunciant dia a dia, I tú?  Mostra el teu rebuig, denuncia aquest masclisme que mata quasi cada dia davant la indiferència de societat, mitjans i governs!!


http://sociedad.elpais.com/sociedad/2013/04/29/actualidad/1367245422_752629.html




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.