Drets
Notícies
Salut

Nova víctima del terrorisme masclista!!

23 / 10 / 2013 | Intersindical

Nou feminicidi a Torremanzanas, Alacant.

El Govern amaga la realitat i els mitjans de comunicació parlen de crims passionals

Una dona de 26 anys ha estat assassinada per un delinqüent masclista.  La notícia, com totes les dels feminicidis, ens porta de nou indignació, ràbia. Ens sorpren encara la brutalitat d’aquests assassins masclistes, mai no s’acostumarem.

http://noticias.lainformacion.com/policia-y-justicia/arresto/el-detenido-por-el-asesinato-de-torremanzanas-aviso-del-suceso-a-la-g-civil_8DSGhpKpKHCxRSYUx4Yej1/

Estem prop del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència Contra les Dones. Treballem per recuperar els noms de totes les dones assassinades d’enguany, per tal de rendir-els l’últim tribut. I és soprenent el desfasament entre les víctimes reals i les que reconeix el Ministeri. El Govern amaga la realitat i els mitjans de comunicació parlen de crims passionals o de mortes, no d’assassinades ni de violència masclista. Què està passant?

Que tots els dies de l’any siguen 25 de novembre!

#masclismemata
#terrorismemasclista
#NiUnaMés

Al País Valencià, dones assassinades 2013:
Raquel, 3 de gener, Benaguasil
Larisa, 24 de gener,  Calp
Inmaculada, 28 de març, Oliva
S.I., 6 d’abril, Benijófar
S.I., 5 julio, Massamagrell
S.I., 14 de setembre, València
Mª Angeles, 9 d’octubre, Paiporta
S.I., 23 d’octubre, Torremanzanas

Totes a mans de les seues parelles o exparelles. Quant a les víctimes de tot el territori de l’estat, en breu penjarem llistat. Per totes i cadascuna d’elles PROU DE TERRORISME MASCLISTA!




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.