Drets
Salut

Noves víctimes del terrorisme masclista!!

22 / 05 / 2013 | Intersindical

Ahir de nou ens indignarem amb la notícia de l’assassinat d’una dona a les mans de la seua parella. Una jove de 19 anys ha aparegut morta en un habitatge de Lorenzana (León) després de ser “presumptament” asfixiada pel seu novi, que posteriorment va patir un accident de tràfic pel qual ha resultat ferit greu i va confesar la brutal agressió en l’hospital.
A penes hem tingut temps de fer un comunicat i ja ens hem enterat d’una altra. Hui, fa unes hores, a Alcolea (Córdoba) una dona de 50 anys ha estat assassinada per la seua parella, no ha servit de res que el seu germà intentara defensar-la de l’agressor.

23 #donesassassinades2013 en #EEspanyol per #terrorismemasclista

Una joveneta de tan sols denou anys i una dona més major, les dues assassinades per bèsties, criminals masclistes que -com sempre- han preferir acabar amb les vides d’elles abans de deixar-les viure en llibertat.:

http://t.co/E9r1RYAiUG
http://ccaa.elpais.com/ccaa/2013/05/22/andalucia/1369214158_110559.html

Aquest terrorisme masclista no para ni dóna treva. Tanmateix el govern ignora la realitat i els mitjans de comunicació segueixen centrant l’atenció en si les víctimes han posat o no denúncia. Se segueix retallant en protecció, en prevenció, en assistència. Però s’insisteix en la denúncia. Hipocresia de governs als quals no els importen els assassinats de les dones.

Recordem a totes elles, víctimes d’aquesta societat patriarcal. Recordem que no han mort, han estat assassinades per delinqüents masclistes. Duem 23. Fins a quan?




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.