Drets

Preocupants conclusions de la Comissió de la Dona de Nacions Unides

La comissió pretén salvaguardar els “valors tradicionals” a costa dels drets i les llibertats fonamental de les dones.

04 / 04 / 2012 | Intersindical

Intersindical Valenciana s’adhereix a la iniciativa promoguda per organitzacions feministes com el Fòrum Àsia Pacífic sobre Dona, Legislació i Desenvolupament (APWLD) i l’Associació per als Drets de la Dona i el Desenvolupament (AWID), que segueixen el procés de la Comissió de la Dona de Nacions Unides (CSW). En aquesta comissió es vol salvaguardar els “valors tradicionals” a costa dels drets i les llibertats fonamentals de les dones. Per això s’ha mamprés una campanya d’arreplega de signatures d’una declaració que s’enviarà als estats membres de la ONU, de CSW, els mitjans de comunicació i altres entitats de desenvolupament i drets humans de l’ONU.
Més informació en la Marxa Mundial de les DonesComentaris
Dolors Jimeno
05 / 04 / 2012 - 17:58

És un luxe poder-me informar a través d’aquesta web.
D.Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.