{/exp:channel:entries}
Drets

Es presenta la Plataforma Valenciana contra el bloqueig a Cuba

Aquesta compta amb el suport de més de 40 organitzacions valencianes

13 / 12 / 2019 | Intersindical

Dijous 12 de desembre, a la Societat Cultural El Micalet, va tenir lloc una reunió amb la presència de més de 40 organitzacions solidàries, sindicals, polítiques, veïnals, entre d’altres moviments socials, per presentar la Plataforma contra el Bloqueig dels Estats Units d’Amèrica a Cuba del País Valencià, un espai ampli i plural impulsat per l’Associació Valenciana d’Amistat amb Cuba José Martí, amb l’objectiu de sumar forces per eliminar aquesta política hostil dels Estats Units d’Amèrica cap al poble cubà. Intersindical Valenciana és una de les organitzacions que forma part d’aquesta Plataforma Valenciana.

A l’acte de presentació va estar present el Cònsol General de Cuba a Barcelona, Alain González que va actualitzar l’impacte i la vigència després de la recrudescència del bloqueig econòmic, comercial i financer cap a l’illa caribenya per part de l’Administració dels EUA, encapçalada per
el president Donald Trump.

Igualment, Sergio Gregori, director de l’documental “Unblock Cuba”, produït per Furor.tv, va contextualitzar històricament i va constatar l’extraterritorialitat de la política que pretén intervenir en els assumptes interns de Cuba, així com la condemna internacional que rep la mateixa a l’ONU, a el donar suport a la Resolució presentada tots els anys per Cuba titulada “Necessitat de posar fi a el bloqueig econòmic, comercial i financer imposat pels Estats Units d’Amèrica contra Cuba “.

La Plataforma es va comprometre a seguir sumant suports i adhesions, així com a realitzar activitats de sensibilització social, conferències sobre les conseqüències del Bloqueig, i accions de pressió política i social per acabar amb aquesta política el més aviat possible, en suport a Cuba.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.