Drets

Intersindical Valenciana acudirà congrés del Front Polisari

02 / 12 / 2019 | Intersindical

Intersindical Valenciana acudirà congrés del Front Polisari

Intersindical Valenciana, davant el comunicat del Ministeri d’Afers Exteriors i Cooperació del govern espanyol sobre la situació de risc als Campaments de Refugiats Sahrauís, considera el comunicat com injustificat i amb una clara intencionalitat política per generar alarma i intranquilitat entre les persones que van a viatjar als campaments en els propers dies i setmanes, les persones cooperants que hi treballen i les delegacions que es desplaçaran al XV Congrés del Front Polisari.

Intersindical Valenciana, que està convidada a participar al XV Congrés del Front Polisari que tindrà lloc entre els dies 19 i 21 de desembre al territori sahrauí, assegura que acudirà malgrat les recomancions interessades del govern espanyol. El Sindicat considera que existeix una absoluta normalitat als campaments de refugiats i que les autoritats sahrauís garanteixen la seguretat. A més, l’encarregat de Seguretat de MINURSO ha manifestat que no existeix cap motiu per d’alarma i que les Nacions Unides no tenen cap constància de cap amenaça per a la seguretat.

Finalment, Intersindical Valenciana critica durament el Ministeri d’Afers Exteriors per la seua actuació política davant el conflicte que existeix al Sàhara que no és altre que la negativa del Marroc a garantir el dret d’autodeterminació del poble sahrauí i la repressió contra la població dels territoris ocupats.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.