Notícies

Intersindical Valenciana, amb el poble d’Equador

11 / 10 / 2019 | Intersindical

Intersindical Valenciana, davant els esdeveniments que estan succeint a l’Equador, vol expressar el seu total suport a les treballadores i treballadors, als pobles indígenes i al conjunt de la societat equatoriana davant les polítiques neoliberals que es volen aplicar per la imposició del Fons Monetari Internacional. Unes polítiques que suposen les retallades dels drets socials i laborals que coneixem molt bé a l’estat espanyol en haver-se aplicat recentment sota l’excusa de la crisi i que ha servit per precaritzar la nostra vida en tot els seus àmbits.

Intersindical Valenciana també vol manifestar el seu més absolut rebuig a la repressió que està sometent el govern a la població, l’estat d’excepció decretat, l’atac i la repressió, les persones ferides i assassinades per protestar per les mesures antisocials són una mostra de la manca de garanties democràtiques i de llibertats a l’Equador.

Per tot açò, la Intersindical Valenciana, sindicat de classe, valencià i internacionalista, vol expressar el seu suport i solidaritat a la lluita contra les polítiques neoliberals aplicades pel govern d’Equador i imposades pel FMI que són una mostra clara i evident de les actuacions contra la classe treballadora i les poblacions indígenes per mantidre l’espoli i la dominació.

 
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.