Notícies

Intersindical Valenciana amb el president Lula i el poble de Brasil

06 / 04 / 2018 | Intersindical

Intersindical Valenciana vol expressar la seua preocupació per la resolució on es denega l’Habeas Corpus per part del STF de Brasil al president Lula: fet que vulnera la Constitució i suposa una utilització partidista del poder judicial en contra de les llibertats democràtiques i de l’estat de dret.

El Sindicat manifesta el seu suport al president Lula, les treballadores i treballadors i la ciutadania de Brasil davant les actuacions de determinades institucions que pretenen impedir la seua concurrència a les eleccions presidencials del proper mes d’octubre i silenciar les veus de les activistes socials i defensores dels drets humans, com en el cas de l’assassinat de Marielle Franco fa unes setmanes.

Intersindical Valenciana es mostra solidària amb les organitzacions socials, sindicals i polítiques del Brasil que s’estan enfrontant a l’oligarquia, els polítics corruptes, i les classes dominants que pretenen perpetuar l’explotació capitalista, la desigualtat social i impedir, per qualsevol mitjà, les polítiques transformadores, socials i igualitàries que beneficien la majoria de la població.
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.