Drets

Intersindical Valenciana condemna el colp d’estat a Bolívia

11 / 11 / 2019 | Intersindical

Intersindical Valenciana condemna el colp d’estat que ha tingut lloc aquest diumenge, 10 de novembre de 2019, contra el president de Bolívia, Evo Morales, elegit legítimament pel poble bolivià.

Bolívia, durant els 14 anys del seu govern, ha tingut un període d’estabilitat política, creixement econòmic, reducció de les desigualtats i la pobresa i millores dels indicadors socioeconòmics amb un augment important de l’PIB.

El president Evo Morales ha estat forçat a renunciar a la presidència de Bolívia un cop havia proposat realitzar noves eleccions. Les forces colpistes han impedit que es poguera presentar a la reelecció i han pres el poder per vies autoritàries atacant greument la sobirania popular, en un context d’avanç del neoliberalisme i de restauració conservadora, amb el suport de governs i organismes estrangers.

Finalment, Intersindical Valenciana repudia el colp d’estat i es solidaritza i dóna suport al poble de Bolívia que travessa una situació molt complicada en la seva lluita contra l’imperialisme i en defensa de l’estat plurinacional democràtic de dret.

colp_destat_a_Bolívia.pdf




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.