{/exp:channel:entries}
Notícies

Intersindical Valenciana contra el colp d’estat al Brasil

20 / 05 / 2016 | Intersindical

Intersindical Valenciana rebutja i repudia el colp d’estat aL Brasil, que ha vulnerat la democràcia i els legítims drets del seu poble.

Aquest colp, orquestrat a través dels grans mitjans de comunicació, amb el suport de part del poder judicial, és una mostra més de la “renovació conservadora” que s’està produint a l’Amèrica Llatina, que busca tindre més poder per a refermar el capitalisme, el colonialisme i el patriarcat, per a continuar enfortint tot tipus d’exclusió i discriminació, que és la base del seu poder.

El parlament brasiler, amb una majoria corrupta pendent de judici, ha avantposat els seus interessos econòmics i de classe, i s’ha posat d’esquena al seu poble, l’ètica, la moral, la justícia i la democràcia.

El govern provisional del traïdor Témer ha començat a fer-ho evident. El seu govern, format només per homes, empresaris, banquers i grans latifundistes, té entre els seus membres set persones involucrades en corrupció i ha començat a anunciar mesures contra les principals mesures socials dels governs de Lula i Dilma, com els programes Bolsa Família, Minha Casa i Mais Medicos.

La defensa de l’estat de dret és la garantia per al funcionament de la democràcia. La premsa internacional, advocats del món, moviments socials i intel·lectuals, han assenyalat que el procés d’impeachment és tendenciós i il·legal, perquè la presidenta Dilma Rousseff no ha comés cap delicte.

Des de la Intersindical Valenciana manifestem tota la nostra solidaritat amb les lluites al Brasil que, n’estem segurs, s’uniran a altres lluites per la democràcia i la vida digna de tots els pobles.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.