Drets

Intersindical Valenciana crida a posar fi al bloqueig dels EUA a Cuba

09 / 04 / 2020 | Intersindical

Intersindical Valenciana vol, una vegada més, condemnar el bloqueig que pateix el poble cubà per part dels Estats Units d’Amèrica, ja que afecta greument la seua vida en tots els àmbits. Ara més que mai el poble cubà necessita la nostra solidaritat i per això hem d’exigir que s’acabe el bloqueig.

Trenquem el bloqueig contra Cuba

Cuba ja ens demostra que cal traspassar fronteres per tal d’oferir la seua absoluta solidaritat en aportar brigades de personal sanitari amb experiència per mitigar la situació generada per la Covid-19. Itàlia, Andorra, Surinam, Jamaica, Granada, Veneçuela, Haití, Nicaragua… reben ara l’ajuda i col·laboració del poble cubà per pal·liar la crisi sanitària. Tot un exemple de solidaritat. El Sindicat valora positivament la decisió del govern valencià de demanar a les autoritats cubanes ajuda per combatre la greu crisi sanitària originada per la Covid-19.

Per al Sindicat, ara la responsabilitat d’ajuda és nostra. Per tant, demanem als governs valencià i espanyol, i a la comunitat internacional, pronunciaments a través de mocions i declaracions institucionals contra el bloqueig dels EUA a Cuba per exigir-ne l’eliminació. També sol·licitem a les institucions acadèmiques, a les culturals, als sectors econòmics i professionals iniciar o mantenir intercanvis beneficiosos per a les dues parts, que ajudaran a l’enteniment mutu i a trencar en la pràctica el bloqueig dels EUA.

El sindicat valencià de classe, que col·labora activament amb el Moviment de Solidaritat amb Cuba i manté relacions amb la Central de Treballadors de Cuba i amb el Sindicat d’Educació de l’illa (SNTECD), manifesta la seua solidaritat amb Cuba i defensa el dret per a decidir el seu futur de manera sobirana, sense ingerències ni pressions de cap mena. Finalment, promourà accions que contribuïsquen a l’acabament d’aquesta política i al desenvolupament i benestar del país.


Intersindical_Valenciana_llama_a_acabar_con_el_bloqueo_de_los_EEUU_a_Cuba.pdf

Contra_el_bloqueig_a_Cuba.pdf




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.