Drets

Intersindical Valenciana dóna suport al poble de Xile

22 / 10 / 2019 | Intersindical

Intersindical Valenciana, sindicat de classe valencià, condemna enèrgicament la violència i la repressió contra les treballadores i treballadors, estudiants i el conjunt de la població xilena que s’han manifestat per oposar-se a l’augment dels costos dels serveis públics.

Intersindical Valenciana exigeix al govern xilè que cesse immediatament tot acte de violència contra els manifestants, a retirar els militars dels carrers i a decretar la fi de l’estat d’emergència. La fi de la repressió ha de ser una condició per a l’establiment d’un procés de diàleg amb les organitzacions socials i sindicals per acabar amb la situació generada per l’actuació del govern, fidel als interessos de l’oligarquia i dels dictats de l’FMI.

Des de la Intersindical Valenciana expressem el nostre suport a les organitzacions socials i al moviment sindical que han convocat mobilitzacions, com la Vaga General per als dies 23 i 24 d’octubre, contra les polítiques neoliberals.

 

Suport_al_poble_de_Xile.pdf
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.