{/exp:channel:entries}
Notícies

Intersindical Valenciana ha participat en l’Assemblea d’Alter Summit

08 / 10 / 2019 | Intersindical

Una representació de la Intersindical Valenciana ha participat en l’Assemblea General de l’Alter Summit que ha tingut lloc a París durant els dies 4 i 5 d’octubre. En la reunió, en la qual han participat diversos sindicats i moviments socials europeus, s’ha tractat sobre la situació social i laboral, les respostes al neoliberalisme, els espais de treball unitaris, aixó com les línies estratègiques de l’Alter Summit. En concret s’ha acordat: organitzar una reunió sobre digitalització al món del treball; organitzar una reunió sobre la vaga feminista del 8 de març; participar en les trobades socials alternatives que tindran lloc als propers mesos; participar en la trobada europea de riders; impulsar campanyes europees contra la impunitat de les multinacionals, per una fiscalitat justa, contra els paradisos fiscals, la reforma i privatizació de les pensions; defensar els serveis públics de salut o participar en el dia europeu de la salut.

A més, es va acordar actualitzar el manifest de l’Alter Summit a la nova realitat tenint en compte la situació social i política, així com els nous moviments socials emergents i treballar per enfortir i ampliar la xarxa per fer més efectiva la lluita contra les polítiques neoliberals que estan aplicant-se a Europa.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.