Notícies

Intersindical Valenciana participa en l’Assemblea General d’Alter Summit

Intersindical Valenciana participa en l’Assemblea General de la xarxa europea Alter Summit que té lloc a París els dies 4 i 5 d’octubre.

04 / 10 / 2019 | Intersindical

Intersindical Valenciana participa en l’Assemblea General de la xarxa europea Alter Summit que té lloc a París els dies 4 i 5 d’octubre. Alter Summit és una xarxa europea alternativa que agrupa a sindicats i moviments socials de diversos estats d’Europa. Intersindical Valenciana n’és membre, des de fa anys, i participa activament en les seues activitats. Alter Summit es va constituir per coordinar les reflexions i els treballs de les entitats alternatives i combatre les polítiques neoliberals.

En la reunió de París es tractarà sobre la situació general en la que es troba immersa Europa, el futur de la Unió Europea, les lluites a França (armilles grogues, reunió del G7…), les lluites contra el canvi climàtic, la precarietat laboral, la lluita dels riders i del treball digital, la vaga feminista del 8 de març, la situació de les persones migrants, així com les perspectives de treball d’Alter Summit per als propers mesos.

Per Intersindical Valenciana, aquesta Assemblea General i el treball de l’Alter Summit és important per coordinar les diverses lluites sectorials i estatals i per donar una resposta global des de l’àmbit europeu a les polítiques d’austeritat que s’estan implementant en el continent.
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.