Notícies

L’Escola Sindical Melchor Botella visita Derry

27 / 03 / 2017 | Intersindical

L’Escola Sindical Melchor Botella ha estat a Derry (Irlanda) per visitar els nous socis dels projectes europeus en els que participa. La visita, que va ser durant els dies 21 a 24 de març, va coincidir amb la mort de Martin McGuinness, líder del Sinn Féin, comandant de l’IRA, negociador del Procés de Pau i viceministre principal,

Els nostres socis irlandesos en van oferir una visita cultural amb un guia que era regidor del Sinn Féin a l’Ajuntament de Derry que ens va explicar molt detalladament els successos històrics que ocorregueren, en especial durant els anys 70 i 80, donant-nos tot tipus d’informació d’aquells angoixosos anys i dels processos polítics actuals. En acabar, ens va deixar a les portes de la casa de Martin McGuinness per poder donar el condol a la vídua i els seus familiars.

La nostra visita a Derry va coincidir amb un fet històric i va servir per informar-nos de la situació després del referèndum del Brexit, la corrupció que travessa motivada per la corrupció dels partits unionistes… o que els avantpassats del Che eren irlandesos.
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.