Moviments socials

43 anys de la RASD: Construcció de l’Estat Sahrauí

El vostre compromís és més necessari que mai

14 / 02 / 2019 | Intersindical

Com bé sabeu, la situació als territoris ocupats del Sàhara Occidental i als campaments de població refugiada de Tinduf és de les més greus que s’han viscut en els últims temps. Quan, el 4 d’octubre passat vam presentar públicament la Plataforma Valenciana de Solidaritat amb el Poble Sahrauí (PVSPS), diverses organitzacions i persones vam fer un pas endavant de compromís coordinat amb la lluita del poble sahrauí per acabar amb l’ocupació marroquina i per la consecució del seu propi estat.

El pròxim 26 de febrer hem convocat un acte en commemoració del 44 aniversari de la proclamació de la República Àrab Saharuí Democràtica. Volem que aquesta activitat ens ajude a trencar el silenci al qual tenen sotmesa els mitjans de comunicació a la causa sahrauí. És importantíssim que aquell compromís que en el seu moment assumim amb la PVSPS es concrete entorn d’aquest acte. Col·laboreu amb la difusió de la convocatòria i en l’organització. Entre totes hem d’assegurar una gran assistència i la màxima incidència possible en l’opinió pública valenciana.

Ens veiem
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.