Migració i refugi

Concentració pel tancament dels CIEs

30 / 07 / 2012 | Intersindical

¡Cap ser humà és il · legal!

Intersindical Valenciana participarà, com cada darrer dimarts de mes, en la concentració que tindrà lloc el 31 de juliol, a les 19:00 hores, al Centre d’Internament de Persones Estrangeres (CIE) de Sapadors. L’acte tindrà lloc a l’Av. Dr. Waskman nº 52 - 54 de València.

La concentració es fa per exigir el tancament d’aquests CIEs que són autèntiques presons on es tenen preses i presos a les persones migrants.

La concentració està organitzada per la Campanya pel tancament dels CIEs de la que formem part. Malgrat l’arribada de l’estiu i de les vacances per moltes persones, els CIEs no es tanquen, per la qual cosa anem a seguir concentrant-nos per exigir el seu tancament. A més de la concentració del dimarts 31 de juliol també n’hi haurà una altra el dimarts 28 d’agost.

Per més informació de la campanya:  http://ciesno.wordpress.com/




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.