Migració i refugi

Intersindical Valenciana expressa la seva solidaritat amb els activistes bascos detinguts a Grècia

Intersindical Valenciana manifesta la seva solidaritat i suport amb els dos activistes bascos, Mikel Zuloaga i Begoña Huarte, que han estat detinguts a Grècia quan estaven treballant amb les persones refugiades. En concret per traslladar 8 persones refugiades des del port de Igoumenitsa a Euskadi.

30 / 12 / 2016 | Intersindical

Intersindical Valenciana considera que actuacions com les de Mikel i Begoña són necessàries davant les polítiques migratòries dels governs i de la Unió Europea. Unes actuacions que s’haurien de generalitzar i ser dutes a terme per representants polítics i càrrecs electes de les diferents administracions que han de passar dels gestos als fets concrets.

Finalment, la Intersindical Valenciana agraeix l’exemple de solidaritat i lluita de Mikel i Begoña que ens mostra el camí a seguir perquè les persones que fugen de la guerra, de l’explotació i de la pobresa aconsegueixin un autèntic refugi en els nostres pobles.
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.