Moviments socials

Declaració Hammamet Fòrum Social Mundial 2013

24 / 02 / 2013 | Vicent Mauri

El Fòrum Social Mundial Dignitat-Karama tindrà lloc a Tunísia del 26 al 30 març 2013 com estava previst. La implicació activa de moviments, associacions, sindicats, col · lectius i xarxes de Tunísia, del Magrib, de l’Mashrek, de l’Àfrica subsahariana, d’Amèrica, d’Europa i de la resta del món ens permet augurar un Fòrum amb èxit, popular i dinàmic.

Més de 4000 organitzacions i xarxes ja s’han inscrit i hi ha 1500 activitats propuestas. Les organitzacions internacionals, els moviments socials i els sindicats vindran a Tunísia per retre homenatge i demostrar la seva solidaritat amb els moviments de la societat tunisiana, del Magrib i el Mashrek, als seus revoltes i lluites d’ahir i avui, per la justícia social, la democràcia i la dignitat. Un moviment que, tot i les dificultats que es viuen a Tunísia, es reafirma amb vigor i determinació. El bon desenvolupament del Fòrum Social està garantit per la mobilització de tunisians i tunisianes, a més del suport de les autoritats universitàries i de els estudiants, que rebran al Fòrum en el seu campus universitari. Les autoritats governamentals i administratives han reiterat el seu compromís per facilitar les condicions materials, la seguretat i el bon desenvolupament del Fòrum. S’han pres totes les mesures per garantir el respecte de la Carta de Porto Alegre i el respecte del caràcter obert, inclusiu i sense violència de l’espai del FSM.

El Fòrum Social Mundial de Tunísia per la Dignitat / Karama, reunirà a milers de dones i d’homes que, per les seves accions, realitzacions i lluites, contribueixen a la construcció d’un altre món, un món de justícia social, de democràcia local i global, de respecte del medi ambient, de la dignitat i de la igualtat de drets per a tots els homes i dones. Un altre món possible i necessari.

http://www.fsm2013.org/fr/node/7266




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.