Alternatives

Dia d’acció global per l’abolició dels paradisos fiscals

02 / 04 / 2017 | Intersindical

La campanya per una justícia fiscal, està promoguda per organitzacions ciutadanes, sindicats, moviments socials, ONG i altres actors de la societat civil valenciana, convocats a mobilitzar-nos per exigir mesures reals contra la xacra social de l’evasió i l’elusió fiscal i acabar amb els paradisos Fiscals.

Els països i territoris considerats paradisos fiscals són sobretot un mecanisme dels mercats financers globalitzats, que ofereixen avantatges competitius com la baixa o nul·la tributació i l’ocultació de la titularitat real en les transaccions internacionals.

Demanem transparència i comptes clars. Són les elits polítiques i econòmiques les que dominen i s’aprofiten d’un sistema corrupte, afavorit per l’opacitat dels paradisos fiscals.

‘Els seus paradisos fiscals, els nostres inferns socials!

Els paradisos fiscals vulneren els nostres drets i soscaven la democràcia




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.