Moviments socials

Guillem Agulló: 27 anys després, la lluita continua

11 / 04 / 2020 | Intersindical

Avui fa 27 anys el feixisme assassinava a Montanejos el jove antifeixista i independentista Guillem Agulló. Avui hauria tingut lloc el tradicional homenatge que cada any, des de 1994, se celebra a Burjassot, el seu poble natal, però la situació de confinament obliga a traslladar aquest acte als balcons de les nostres cases. A les 21 hores posarem una espelma a les finestres per recordar Guillem Agulló, símbol de la lluita antifeixista al País Valencià.

Intersindical Valenciana se suma a aquest record i anima al conjunt de treballadores i treballadors a mantindre viva la memòria de Guillem i no oblidar que la lluita contra el feixisme, la intolerància i la impunitat també és cosa de la classe treballadora.

El record de Guillem i dels valors que representa troba tot el sentit en aquests moments en què l’extrema dreta ha trobat noves fórmules d’expressió política i ens obliga a no baixar la guàrdia i intensificar la nostra lluita contra el racisme, la xenofòbia, el masclisme i per la igualtat, la solidaritat i les llibertats nacionals dels pobles.

Guillem, ara i sempre la lluita continua!
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.