Moviments socials

Intersindical es mostra partidària de tancar els centres d’internament de persones estrangeres

28 / 05 / 2012 | Intersindical

Intersindical Valenciana dóna suport a la campanya pel tancament dels centres d’internament de persones estrangeres i participa en la concentració ciutadana pel tancament dels CIE, que tindrà lloc el dimarts 29 de maig a les set de la vesprada davant el CIE de Sapadors, a l’av. del Dr. Waksman, 52-54, de València, sota els lemes:
Per un món sense murs
Per l’alliberament dels presos i preses-CIE
Ni presos, ni preses, ni CIE , ni reixes!
No tanquem els ulls ni la boca, tanquem els CIE!
Cap ésser humà és il·legal!
Podeu consultar el bloc de la campanya:http://ciesno.wordpress.com/”> http://ciesno.wordpress.com/, pots fer-te seguidor a Facebook, CIE ‘s No: http://www.facebook.com/CIEsNo.valencia i en twitter, @ CIEsNo:http://twitter.com/ #! / CIEsNO”> http://twitter.com/ #! / CIEsNO.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.