Alternatives

Intersindical Valenciana dóna suport a la campanya contra el pagament dels peatges en les autopistes

Jornada de protesta en les autopistes valencianes. Els valencians i les valencianes hem pagat amb els nostres impostos aquestes infraestructures que ara ens cobren a preus abusius en el que es podria considerar un atracament en tota regla mentre el govern central i el valencià prorroguen les concessions a Abertis. Volem l’alliberament de l’AP-7 ja!

18 / 05 / 2012 | Intersindical

EL DIUMENGE 20 DE MAIG ENS NEGAREM A PAGAR L’AUTOPISTA. T’HI APUNTES????
Per tot plegat fem una crida a la societat valenciana a mostrar el rebuig amb l’impagament dels peatges de l’AP-7, en una jornada reivindicativa el proper diumenge 20 de maig.
Punts de trobada:
Sagunt 11h. Àrea de servei de Sagunt (direcció Barcelona, i encara en tram gratuït)
Favara 11h. Davant l’hotel a la carretera
La Vila Joiosa 11h. Accés a l’autopista direcció Alacant.
Us hi esperem.
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.