Alternatives

Intersindical Valenciana participa assemblea Alter Summit

24 / 05 / 2018 | Intersindical

Els dies 25 i 26 de maig es reunirà l’assemblea d’Alter Summit a Brussel·les per tractar diversos assumptes que afecten les treballadores i treballadors i la ciutadania europea, especialment els sectors més desfavorits. Els temes que es debatran seran: la reducció del temps de treball; la política ferroviària europea; la valoració de la vaga del 8 de març i l’anàlisi de la seva continuïtat en el futur; la privatització dels serveis públics o la situació dels riders.

Intersindical Valenciana forma part d’Alter Summit des de fa anys quan va subscriure el seu manifest titulat “Un manifest dels pobles. Les nostres prioritats comunes i urgents per una Europa democràtica, social, ecològica i feminista. Acabem amb l’austeritat i reclamem una veritable democràcia! “
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.