Alternatives

Intersindical Valenciana participa en l’Alter Summit

23 / 02 / 2016 | Intersindical

Intersindical Valenciana està participant en la trobada de la xarxa Alter Summit que està celebrant-se aquests dies 22 i 23 de febrer a Brussel·les.
La reunió es fa per intercanviar experiències sobre la situació política i social a Europa i als diferents estats europeus, especialment aquells que estan més afectats per les polítiques d’austeritat.

A més, també es tractaran assumptes com les reunions de COP21, conferències a París i Madrid, el procés Blockupy, moviment el suport a les persones refugiades o la campanya dels convenis col·lectius a Grècia. Entre els objectius està debatre sobre les condicions per a la construcció d’una acció amb un veritable impacte polític a nivell europeu i també per avançar en la convergència de les lluites pels propers mesos.

Una altra de les activitats de la reunió de l’Alter Summit és la trobada amb el moviment TTIP per coordinar accions contra aquest tractat en els diversos àmbits territorials.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.