Alternatives

Intersindical Valenciana participarà en la reunió de l’Alter Summit

20 / 04 / 2016 | Intersindical

Intersindical Valenciana participarà en la reunió de l’Alter Summit que tindrà lloc a Barcelona dijous 21 d’abril. El Sindicat és membre d’aquesta xarxa europea.

La reunió de Barcelona té com objectiu avançar en l’organització de la Conferència Europea sobre drets socials i laborals per la tardor de 2016. Es tracta de posat en el centre de l’agenda pública europea la qüestió social. Aquesta conferència estaria organitzada per l’Alter Summit i per entitats com Transform, iniciatives PlanB y Diem25 i xarxes sindicals.

En el marc de les convocatòries a una «rebel·lió democràtica» a Europa, la Conferència busca definir els drets socials i laborals d’aquest segle, tenint en compte tres transformacions fonamentals: la digitalització de l’economia, les migracions i la transició ecològica.

Per Alter Summit, tan ambiciós objectiu requereix la participació activa de les nostres organitzacions membres així com de xarxes, moviments i organitzacions properes. Es vol,  a través d’un procés participatiu, que dinàmiques locals o sectorials aporten els seus coneixements i experiències a la Conferència. A més, aquest procés haurà de reforçar la nostra dinàmica d’acció de l’Alter Summit més enllà de l’octubre 2016 i estar emmarcat en el moviment de canvi social que es defensa.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.