Alternatives

Intersindical Valenciana participarà en les jornades Plan B per Europa

18 / 02 / 2016 | Intersindical

Intersindical Valenciana participarà en les jornades sobre un Pla B per Europa que tindran lloc a Madrid al llarg dels dies 19, 20 i 21 de febrer. Aquestes jornades tenen com objectiu la construcció d’un espai de convergència europea contra l’austeritat i per la construcció d’una veritable democràcia.Una representació del Sindicat estarà en les jornades i participarà algunes activitats com en les relacionades amb els drets socials i laborals a Europa.

Per Intersindical Valenciana, cal construir espais de confluència de totes les persones, moviments i organitzacions que s’oposen a l’actual model d’Europa i que aposten per unes polítiques contràries a l’austeritat i per avançar en el procés de democratització radical de les Institucions Europees per posar-les al servei de les treballadores i treballadors i de la ciutadania.
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.