Moviments socials

Intersindical Valenciana se solidaritza professorat navarrès

12 / 12 / 2013 | Intersindical

Durant les últimes setmanes, després de la filtració d’un suposat informe de la Guàrdia Civil i el posterior ús mediàtic i polític que han fet d’ell alguns sectors i mitjans de comunicaci, Intersindical Valenciana manifesta el següent:

1 . Manifestem la nostra solidaritat amb el professorat i els models educatius la tasca dels quals ha estat qüestionada.  Reivindiquem la tasca educativa realitzada per aquest professorat, que està realitzant un gran esforç per impartir una educació de qualitat tot i les nombroses retallades del Govern de Navarra.

2 . Denunciem la indiscriminada investigació realitzada a 1.600 professionals, ja que suposa un atac a la seva intimitat, integritat professional i llibertat. Exigim la suspensió immediata d’aquest tipus de diligències i que es depuren les oportunes responsabilitats.

3 . Fem nostra la defensa de la llibertat d’expressió, associació i ensenyament i és per això que ens oposem fermament davant de qualsevol intent per limitar l’accés a la funció pública docent en base a criteris ideològics i partidistes.

4 . Rebutgem la postura mantinguda pel Govern de Navarra, amb la presidenta i el conseller d’Educació al capdavant. Rebutgem l’ús partidista que han fet de la informació recollida en l’informe i la seva nul · la defensa del sistema educatiu navarrès.

5 . Ens adherim a la manifestació convocada a Pamplona - Iruña el 18 de desembre sota el lema ” Hezkunt-zan kolore guztiak - En educació tots els colors” - No a la manipulació convocada pels sindicats STEE-EILAS, LAB i ELA-STV i diverses entitats.


http://www.stee-eilas.org/es/2013/12/09/manipulaziorik-ez-educacion-nafarroako-hezkuntzan-kolore-guztiak/

 




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.