Moviments socials

Les retallades generen pobresa, les persones primer

Intersindical Valenciana dóna suport a les mobilitzacions de Pobresa Zero

15 / 10 / 2012 | Intersindical

Sota el lema “les retallades generen pobresa, les persones primer”, POBRESA ZERO fa una crida a la ciutadania i a les organitzacions a mobilitzar-se contra la pobresa un cop més del 15 al 28 d’octubre per demostrar que és possible acabar amb la pobresa. Les retallades pressupostàries i de drets que venim patint potencien la desigualtat i generen pobresa. Per això, des de POBRESA ZERO es reclama un sistema en el qual es garantesca el dret de totes les persones a tindre un nivell de benestar mínim, d’acord amb la dignitat humana, un sistema que promoga la igualtat, la solidaritat, la sostenibilitat ecològica, els drets socials i econòmics i el desenvolupament ple de totes les persones que habiten el planeta.

Intersindical Valenciana, que forma part de POBRESA ZERO, fa una crida a participar activament en els actes convocats en els propers dies, especialment en les manifestacions i concentracions que tindran lloc dissabte 20 d’octubre. Aquestes es faran a:

València. Des de la Plaça d’Alfons El Magnànim fins la Plaça de Manises. 18 hores.
Alacant. Plaça Sant Cristòfol i Rambla Méndez Núñez.Sábado. 19 hores.
Castelló. Plaça Major. 18 hores.
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.