Alternatives

Presentació de les Euromarxes 2015

Intersindical Valenciana és una de les entitats impulsores

30 / 09 / 2015 | Intersindical

Per una Europa de les persones

Amb el lema ‘Per una Europa de les persones, diguem prou! a l’Europa del capital. Construïm una altra Europa ‘, les organitzacions convocants a l’estat espanyol, Portugal i França de les EuroMarxes2015, el dimecres 30 de setembre presentaran les activitats i accions que es desenvolupa durant els més de 4.000 quilòmetres que la columna sud-oest recorrerà des de Gibraltar (1 d’octubre), fins arribar a Brussel·les (17 d’octubre), on milers de ciutadanes i ciutadans participants en les marxes exigiran una Europa de les persones i no dels mercats i llançar una crida comú a la rebel·lió cívica contra la dictadura bancària.

L’acte estarà presentat per Aranda Aroca (Coordinadora de Cadis EuroMarxes 2015), Liliana Pineda i Ernesto Sarabia ((Coordinadora Estatal) i Nara Cladera (Solidaires, França), acompanyades per representants de les organitzacions convocants (*) de la columna sud-oest. De moment, tenen confirmada la seua assistència:

- Anticapitalistes Jesús Rodríguez
- ATTAC Sol Sánchez
- Campament Dignitat - Extremadura Manuel Cañada
- Confederació Intersindical Rafael González
- EQUO Juan Antonio López de Uralde
- FC-SM Front Cívic Julio Anguita
- Intersindical Alternativa de Catalunya Jorge Sánchez
- Intersindical Valenciana Vicent Maurí
- IU Federal Alberto Garzón
- Marea Bàsica Juan José Huertas
- Món sense Guerres i sense Violència Rafael de la Rubia
- PODEM Rafael Mayoral
- Plataforma per una Banca Pública Aurora Martín
- RAP (aigua pública) Paco López
- Retalls Zero Arsenio maig
- SAT Sindicat Andalús de Treballadors Diego Cañamero

La columna sud-oest sortirà el dijous 1 del paradís fiscal de Gibraltar i en super recorregut també passaran per Andorra el 7 d’octubre i per Luxemburg el 14 d’octubre, Altres dels paradisos fiscals europeus.

(*) Organitzacions convocants Columna Sud-oest
15M. 15M Solfónica. Acció en XARXA. Aliança contra la Pobresa. Anticapitalistes. ATTAC. Autoconsulta CIUTADANA. Campament Dignitat - Extremadura. Campanya NO al Ttipia. CGT Confederal. Confederació Intersindical. Coordinadora ONG Solidàries. Cristians de Base. Cristians pel Socialisme. Ecologistes en Acció. EQUO. FC-SM Front Cívic. FRAVM Federació d’Associacions de Veïns - Madrid. Intersindical Alternativa de Catalunya. Intersindical Valenciana. IU Federal. Esquerra - Ezkerra (IU Nafarroa) i Batzarre. Marxes de la dignitat 22M. Marea Bàsica. Món sense Guerres i sense violència. PCE. Plataforma contra privatització CYII. Plataforma per una Banca Pública. PODEM. PROCÉS CONSTITUENT. RAP (aigua pública). Retalls Zero. SAT Sindicat Andalús de Treballadors. Sindicat Unitari de Catalunya




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.